Marinerade bönor med kronärtskocka, oliver och kapris
Publicerad den 4 augusti, 2016
Ingredienser
- 4 portioner
- 1 liten förpackning Zeta Kidneybönor (190 g)
- 1 liten förpackning Zeta Stora Vita bönor (190 g)
- 1 liten förpackning Zeta Bönor Kikärter (190 g)
- 1 rödlök, finhackad
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
- 4 msk Zeta Olivolja
- 1 citron, finrivet skal och saft
- ½ burk Zeta Kronärtskockor Marinerade
- 8-10 Zeta Oliver Kalamata
- ½ burk Zeta Cocktailkapris (stor cocktailkapris)
- 1 kruka persilja, finhackad
- 1 ask (250g) cocktailtomater, delade
- salt
- peppar
Så gör du
Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå i minst 10 minuter innan servering.
Tillagningstid:20 minuter